söndag 25 december 2016

Juletid

Hej!



Snor åt mig en liten stund så här på morgonkvisten innan allt kör igång igen för idag ska vi hålla julbord här i huset åt nära och kära.

Juldagarna har varit lika intensiva som dagarna innan. Mycket folk som kommit och gått. Julhälsningar som utdelats i form av kramar, julgrupper, presenter, glögg och annat trevligt. Vi bjöd på nystekta julköttbullar till gästernas behag.










Alla valpar är sålda nu, utan Dagny som vi ska behålla själva. Så det har varit mycket administration, besök - och avsked... Många tårar....Många... Dessa avsked... Men varje gång jag gråtit har lilla Dagny slickat mitt ansikte rent från dess salta tårar...

Men jag är GLAD också. Glad över att mina älskade valpar hittat så fina nya hem där de nu är älskade familjemedlemmar. Må livet gå väl för både två och fyrbent i de nya familjerna!



Dylan kommer stanna kvar litet längre hos oss innan han flyttar till Vikbolandet i februari till en högt älskad vän, en vän som redan har en liten Klara, som också är uppfödd här hos oss!







Julafton var lite lugnare för vår del, vi var bjudna till vår enfödde son och hans lagvigda på julfrukost i det vackra hemmet på Thorshill.































Resten av dagen var vi hemma här på gårn och umgicks med djuren. Husfar slog in julklappar till barnen och jag rimmade. Det är roligt!!!
Givetvis såg vi på Kalle och sedan avslutade vi med lite gravad lax och smakade av årets Julsnaps. ¨

Go Jul o Go natt o Go morron o Go fortsättning!











1 kommentar:

  1. Jag önskar dig och Husfar en God fortsättning på julen!
    Kram
    Sivan

    SvaraRadera