fredag 6 december 2013

Klanens Farmor är fantastisk

Dagarna och veckorna far fram i ett rysligt tempo och jag hinner bara hem och vända för att sedan åter sätta mig i bilen och fara till redaktionen i Långtbortistan.

Phu!

Visst väcker det massa ifrågasättanden om livet, det korta, det enda, det sköra, verkligen ska framlevas på ett sådant sätt. Visst är det väl mitt ansvar att ta bättre hand om det, tänker jag inte alls sällan under mina många långa timmar i bilen...

Men - kära läsare - när nu tillvaron är just sådan är det extra extra extra fantastiskt, underbart, ljuvligt, härligt att mötas av TRE kassar innanför dörren med alldeles nybakt bröd, kakor, mjuk pepparkaka, kavring, julbröd, pepparkakor, julkex och en HEL KASSE med Lussekatter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fattar ni vilken skatt? Det är klanens Farmor som skänker allt detta till oss!!!! Min älskade svärmor Ingrid! Vilken kvinna! Sicken Farmor!

Då ska ni veta att för två veckor sedan var hon här, då jag var på jobbet, i två dagar och putsade alla fönster (det pinsamma var att jag inte hade märkt det, mest för att jag ju inte är hemma i dagsljus, men ändå...)  

Så här får ni se julbaket som stod o väntade på mig igårkväll innanför dörren då jag trött och lite ledsen steg in genom dörren med kalla vinande vindar som smet in med mig.

Men sen blev jag varm. Ända in i själ och hjärta. Tänk att ha en sådan Svärmor.

Kärlek, leenden, tacksamhet och glädje sänder jag till dig!

(Ps. När Husfar bara är föööör trist så kan jag tänka: Nåja, jag fick i alla fall en bra svärmor! Hehehe)

God morgon!