fredag 2 oktober 2015

FÄÄÄÄÄÄRDIIII!

Fäärdig!!! Jag ropar likadant som dockan Sigrid alltid ropade från pottan i Beppes Gonattstund (ja, här avslöjar jag nog min aktningvärda ålder :-))Nu har jag plockat ut en hel del foton från Bokmässan 2015 i Göteborg så nu kan även DU få uppleva mässan. Klicka här så reser vi till Göteborg, fast vi börjar på en regnig perrong här hemma i härandet... BOKMÄSSAN 2015

Puss å Kram,
Er Mickan


söndag 27 september 2015

En hälsning från Götet!!!


Idag är det sista dagen på Bokmässan! 

Igår hann jag springa (nåja) upp till Mat och Trädgårdshörnan, en av de absolut trevligaste avdelningarna på Bokmässan, och det var en häftig men lite overklig känsla att se min kokbok ligga där mellan Pernilla Wahlgrens och Pluras matböcker! 


Tiden går så fort och jag har verkligen njutit av jobbet, vimlet, pulsen och signerandet i år! (fast jag hela tiden svettas.....)


Fantastiska möten med fantastiska människor!Och jag har till och med hunnit med att gå på föreställning på Stora Teatern på vilken jag och TäppLars blev bjudna av Annika Dopping som hade underbara konstnärinnan Gun Britt Lawurn! 


Å igår kom bästaste Husfar hit och jag smet iväg en stund Nu ska jag springa till montern igen och göra några sista timmar, sedan åker vi direkt till Vetlanda Museum där det är Finnisage för min utställning MUSTIGA MICKANISMER klockan 16 med konsert av självaste Vetlanda Madrigalkör! 

Puss o Kram govänner!
/Mickan