fredag 17 oktober 2014

VILKET OFATTBART STÖD!!!

Finaste läsare och alla härliga vänner, digitala som analoga!

Jag är sååååå privilegierad!!! Så omsluten av vänlighet och kärlek! Jag är så tacksam för det!

Om jag nu inte har vågat/velat hämta posten sedan den 9 juni då det första hatbrevet låg i gårdens postlåda så börjar jag försiktigt tänka mig att revidera den inställningen. För nu är det i sanning en FRÖJD att vittja postlådan (även om det inte är jag som gör det utan gårdens husfar).

Bara se här på fotot hörni!!!!!


Vykort. Brev. Presenter. Vin. Blommor. Ännu mer kort och brev. En rökt lax. Champagne. Choklad. Mer kort och brev.

Och då är detta bara i postlådan. Då ska vi inte glömma alla mail, kommentarer, sms, inlägg och andra digitala tillrop som kommit.


Plus telefonsamtal, kramar, axelklappningar, ryggdunk, blickar, tårar, leenden, förfärade upphöjda ögonbryn, huvudskakningar och ännu fler kramar och leenden. Och allt detta på bara några dygn!

Det är ju bara en vecka sedan jag berättade! Jag ryser, gråter, gläds och förbluffas varje dag över all vänlighet och kärlek som ni visar mig.

Tack alla alla alla alla för allt stöd och all uppmuntran, kärlek och kraft ni gett och ger mig. I tanke, handling, vykort, tillrop or whatever!

Ni gör mig varm, mjuk och närmast lycksalig. Jag vågar jag försiktigt tro att det nog ändå kommer något gott ut ur det här ytterst otrevliga "hat-bombandet" som varit. För jag tycker det känns som om vi fått en tankeställare på något vis och att vi är mer benägna att värna och visa omsorg, kärlek och vänskap om varandra - inte hat och elakhet. Och det tycker jag om och jag är övertygad om att det leder till en bättre värld...

Nåväl, ville bara visa min stora tacksamhet för ert stöd och önska er allesammans en helt underbar hösthelg! Lanttantskram!

Ps. Ni som bor i trakterna får mer än gärna komma till Skillingaryds Bibliotek i morgon klockan 14 då jag föreläser och visar foton. Sjunger lite med faktiskt :-). Å så kanske våra digitala kramutbyten istället kan bli te en redig kram... Ds.


torsdag 16 oktober 2014

Nu är det ALLVAR!

Idag ska jag för första gången, i en av mina inspirationsföreläsningar, visa bilder och prata om det som hänt. Om hatet som visats mig - men också kärleken och stödet som visats mig!

Jag är på väg till Sjötorp, norr om Mariestad, där jag ikväll ska föreläsa.

Men först ska jag vara Skövde där jag ska vara med direkt från studion vid när Sveriges Radio Skaraborg sänder P4 Direkt Skaraborg klockan 15.00, för att prata om detta.

Jag har nu på morgonen suttit och jobbat med nya delar i min PowerPointsserie. Delar och foton jag helst hade sluppit ha där - jag brukar ju mest sprida inspiration, glädje, kärlek och bjuda på skratt men även eftertanke och reflektion.

Ikväll blir det även en hel del allvar. Om hat och hot. Om förtryck och kränkningar. Om förnedring och förminskning.

Men jag kommer sluta med att visa och tala om Kärlek, Värme, Mjukhet och Trygghet.

Och allra sist kommer jag sjunga min egna sång "Allvarsstund med barnen" i kombination med ett alldeles pinfärskt bildspel därtill!

Men först efter att jag visat detta. Denna nya beklagansvärda del i mina föreläsningar :-(

Men Ni har gett mig kraft och jag kommer berätta om att stödet, uppmuntringarna, uppmaningarna, kärleken, värmen och omsorgerna från alla er - är det som gör att jag vågar berätta om detta.

För vi kommer inte tolerera sånt här - eller hur?

Jag ger mig aldrig , som min vän Cathrine Fundin sjunger, Hon, liksom jag, är kärlekens krigare...

Lyssna här på Cathrine Fundins fina och mycket tänkvärda låt medan du tittar på bilderna....  Cathrine Fundin - Kärlekens KrigareÄr så tacksam för all värme ni ger mig - om ni bara visste...

Lyssna igen!!!! 

tisdag 14 oktober 2014

Mer kärlek åt alla!

Gomorron vänner!

Fast oktober fört med sig hösten in över nejden och det med besked, kan fina höstdagar också bjuda på solsken och bad i Lyckopölen för både folk och fä!


Grilla en korv till lunch i gårdens utebrasa och ta mormors vindruvor till dessert.Denna veckan har jag tre inspirationsföreläsningar bokade.

Just idag ska jag hålla föreläsning här på hemmaplan. I Vetlanda.

Och för första gången ska jag visa en bild på hatbreven.Jag har aldrig gjort det innan men nu, när det är på hemmaplan, så är det nog svårt att undvika efter uppmärksamheten i media.

Men jag ska också göra något annat för första gången! Något mycket mer konstruktivt och positivt!!!

Jag ska sjunga en av mina egna sånger tillsammans med ett bildspel sammansatt av egna foton!

Detta har jag jobbat med nu ett par dagar så det ska bli så spännande att se hur det tas emot.Tyvärr kan jag inte visa det här i min blogg ty det är många foton och ganska lång text. Men någon gång är jag kanske och inspirationsföreläser i din by - då lovar jag sjunga sången "Allvarsstund med barnen" och visa de många fotografierna som går i bakgrunden för att förstärka budskapet om att värna vår jord, vårt landskap, vår landsbygd - och varandra!!!

Så då gör vi väl det va? Försöker värna om varandra!?

Ropen skalla: Mer Kärlek åt Alla!