lördag 2 december 2017

Äntligen en hemmamorgon!

Pustostön! Åh vad helt helt helt underbart det är att det är lördag och jag får vara hemma en morgon och möta dagen på ett mer rofyllt sätt än vardagens morgnar som är lika tidiga som de är stressade.

Jag njuter. Frossar i adventstidens höga, närmast obegränsade, mysfaktor.

Kaffe, adventskalendern på tv, tomtebloss, lucköppning, datumljus, knappt hörbar julmusik, spinnande katter och så de röda lyktorna vars värmeljus ger ett lojt fladdrande sken som går rakt in i hjärtat.

Jag andas. Suckar av välbehag. Äntligen en morgon hemmavid. 

Hoppas jag hinner fylla på energidepåerna tillräckligt för att klara ännu en tuff arbetsvecka. Missförstå mig rätt, jag menar inte att beklaga mig ty det är roligt, lärorikt och intressant att vara kommunikationssamordnare på Landsbygdsnätverket i Jönköping men det är samtidigt tufft att kombinera med landsbygdslivet här hemma. Det känns svårt med alla våra djur som jag ju älskar så djupt, något som varje morgon renderar i små hugg i hjärtat. Hugg av en blandning av dåligt samvete och sorg.

Det blir ju inte bättre av de långa och tidskrävande bilresorna som tär, mörkt när jag kör upp och mörkt när jag kör hem.

Men nu är det många timmar kvar till måndag kl 04.15 då klockan ringer. Jag ska göra mitt bästa för att njuta av varje stund och ögonblick tills dess!

GLAD ADVENT på er alla!

Puss o Kram,
Eder Lanttant - Mor Mickan
söndag 26 november 2017

Frukost o LottdragningNinni höll i lottdragningen i årets julklappsdragning.

Husfar och jag höll i frukosten.

Allesammans höll i gemenskapen.
God dag!