söndag 11 mars 2018

Vackert Vitt Vinterbröllop



I går ansvarade jag för en bröllopsfotografering. Jag har fortfarande adrenalinpåslag i kroppen!!!! Inget får ju gå fel - man kan inte göra om det utan allt måste stämma direkt.

VILKET BRUDPAR!!!

VILKEN FAMILJ!!!!

VILKEN BRUD!!!




En dröm att få fotografera dem! Hade vädret på vår sida också.

Den helt helt helt bedårande vackra Bruden var tålmodig i sin skira klädsel och hade tuppaskinn av kylan hela tiden men klagade inte en enda gång.

Husfar och brudgummens far fick assistera med allt ifrån handräckning av plädar och fårskinn, rolla bort hund och katthår på mörka kostymer som orsakats av nämnda fårskinn och plädar. Hålla i buketten och sucka över jobbiga jag som styrde och ställde med allesammans för att få till bilderna så som jag hade sett framför mig.

Det hela omgavs också av stort hemlighetsmakeri ty detta var ett överraskningsbröllop som tog andan ur gästerna som kom på Elins 30-årsfest som sedan visade sig vara ett bröllop!!!






När batteriet tog slut innan jag var halvfärdig knöt det sig i magen på mig, Husfar fick löpa ned till stugan och hämta batteri nr två som låg i laddaren  Kylan fullkomligt ÅT batterikraftren. Kameran var för säkerhetsskull laddad med två gigantiska minneskort - det behövdes...

Husfar fick exempelvis, till att börja med, klättra upp i maskinhallens tak där sparkstöttingarna stod. Jo, han suckade och stånkade. Inte minst när vi grejade uppe på rännet och skulle rulla Grållen fram och tillbaka så att den hamnade precis så som jag ville. Heder åt en sådan karl!