lördag 26 juli 2014

Boknasare i solskenet

På plats på underbara Tiraholms Fisk invid Bolmen med både Mickans Tänkvärdheter, Vårliga Vådligheter o Somriga Sammelsurier! Idag är det årets stora dag - Bolmendagen - o det är varmt utav häcklefjäll....


torsdag 24 juli 2014

Bröllop Kärlek & Bondromantik


Idag bjuder jag på glimtar av brudparet Ludwig och Johanna Thor just innan vi åkte till kyrkan. Brudgummen är vår enfödde son Ludwig som äktar sin fina Johanna, född Andersson.

De hade tidigt tingat mig att fota dem i lantliga gröna sköna naturmiljöer, gärna med inslag av bondromantik. 

Jag och Husfar gick därför runt på markerna i ett par dagar och letade platser. Stackars Husfar fick sätta sig än här och än där och låtsas vara brudgummen som höll ut armen om en kvinna - vad gör man inte för sin son och blivande sonhustru - och så provfotade jag på många olika ställen.  

And here is the result... Här har bröllopets värdinnor anslutit sig. Intill Johanna står hennes lillasyster Elin och bredvid Ludwig står hans storasyster Lowisa - fiiiiina tjejer!!! Underbara fina vackra kloka roliga omtänksamma kärleksfulla trygga goa HERR OCH FRU LUDWIG OCH JOHANNA THOR.

Må ni bära härliga minnen från er fina bröllopsdag den 24 maj 2014. 

Tack för att jag fick förtroendet att fotografera er!

Älskar er!

Må ni leva lyckliga i alla era dagar...
Mor Mickan

Tant sprider skräck!


Jag borde lära mig.
Tänka mig för.
Inse.
Ja, främst måste jag inse.

Vad, undrar du?

Jo - att jag inte är nån fager syn då jag nymornad och sömnsvullen med håret på ända sticker fram trynet för att hälsa på kattungarna.

En bild ljuger ju aldrig heter det ju.

Dessvärre.Förlåt kissen - men det var faktiskt inte meningen...

måndag 21 juli 2014

Kattallergi mot Kattmynta?


När liten kisse fick bekanta sig med mina Kantnepeta, också kallad Kattmynta, fnös hon på näsan, slickade sin kliande nos och nös!

Hon måtte vara den enda Katten som är allergisk mot Kattmynta?

Läste någonstans att Katter kan äta Kattmyntan som tillhör huset och gården där de själva bor - men äter Katterna någon annans Kattmynta blir de skogstokiga och rusar hem och biter sin ägare i benet....

Så händer det hemma hos dig kan det hända att de varit här hos mig och käkat Kattmynta - vilket jag har ganska rikligt av...

Gomårhår!