torsdag 12 juni 2014

Stefan stöder det lokala

Heder åt stora Ica Maxi i Vetlanda som ger utrymme i sin annonsering åt en Lantant och hennes böcker ... 

Stor eloge för att man står upp och stödjer och framhåller det lokala! 

Tack Stefan! onsdag 11 juni 2014

Avbön och Invit...


Först AVBÖN – sen INVIT…Först vill jag be alla som gästade mitt tumultartat toköverraskande välbesökta boksläpp om ursäkt för de långa köerna och speciellt vill jag be er som aldrig kom fram och fick någon bok – än mindre någon signering - om förlåtelse.

Men jag kunde ju aldrig i livet föreställa mig denna invasion av glada människor, då hade vi lagt upp det hela annorlunda…

Så jag försöker göra vad jag kan för att bli förlåten och kan därför redan nu till helgen bjuda in dit till två nya tillfällen få tag på den alldeles nysläppta Somriga Sammelsurier.

Naturligtvis har jag Vårliga Vådligheter och Mickans Tänkvärdheter med mig också.

Så nu vill jag ödmjukt be om ursäkt för ”de hemska långa köerna”, som många morrande sa, och istället välkomna DIG till två nya möjligheter att träffas:

LÖRDAG 14 JUNI: Klockan 11 – 14 på ICA MAXI I VETLANDA

SÖNDAG 15 JUNI: Klockan 13 – 17 på härliga CAFÈ TIMJAN/FLAHULTS LUSTGÅRD mellan Vrigstad och Värnamo

Där kan du ta en heldag med familj och goda vänner, det är ett UNDERBART ställe och jag lovar att du inte åker hem oberörd!

Här kan äta lunch eller ta en fika i Café Timjan eller äta en underbar middag i restaurangen. Du kan vandra i örtagrädgården, hälsa på djuren, låta barn och barnbarn leka i lekparken, gå skogspromenader och handla i trädgårdsbutiken.

Se mer på www.cafetimjan.se

Du kan förstås också komma och hälsa på mig och några av mina familjemedlemmar för säkerhets skull följer med för att försöka hålla ordning på mig.

Du som inte kan komma denna helgen heller har alltid möjlighet att köpa böckerna och vykorten hos din lokala bokhandlare -  eller beställa från Isaberg Förlag. Se mer på www.isaberg.nu

Men jag hoppas förstås att vi i helgen!!!

Så där. Nu har jag gjort avbön - och gjort en invit.

Hoppas innerligt att du kommer och visar att jag är förlåten - och visar att du fått min invit...

Kram, Er lyckliga och glatt överraskade Mickan

måndag 9 juni 2014

Husfar 50 år!!!

Denna underbara sommarmorgon som har famnat Gården i all sin fulländan är så här vacker och ljuvlig och ler brett och generöst för att idag fyller Bästaste Finaste Goaste Mysigaste Husfar 50 år!!!!!!!Nu ska jag duka en bricka och gå över till "Lisagruppen" bortom Lyckopölen där födelsedagsfrukosten ska inmundigas medan vi tittar på när våra nyaste tillskott, ankungarna Hanna och Annie, lyckligt badar och simmar i Lyckopölen!!!

JAG ÄLSKAR MITT LIV - JAG ÄLSKAR MIN MAN

Grattis älskling på din stora dag!!!  

söndag 8 juni 2014

Gnägg o Tack!

TACK O GNÄGG O KÄRLEK O LEENDEN TILL DIG - från Tionetta och mig…Du milde! Detta var ett boksläpp högt högt högt över alla förväntningar! Det var fullkomlig invasion här på gården! En fantastiskt förunderligt förbluffande förförande UNDERBAR FOLKFEST!

Aldrig har det varit så många människor som vandrat omkring här i trädgården.

O aldrig har så många tålmodiga människor stått i kö i så många timmar för att få köpa lite Somriga Sammelsurier.

Och tyvärr: Aldrig har så många människor insett att de inte orkade så i kö i många långa timmar och besvikna åkt härifrån utan några Somriga Sammelsurier. Jag är ledsen för det, men jag hade aldrig i mina vildaste fantasier (o de är rätt vilda…) kunnat föreställa mig att det skulle bli en sådan otrolig braksuccé och total invasion av glada bokbegivna människor.

Men jag hoppas att ni som inte fick någon bok ändå kunde njuta av djur och natur, kokekaffet och det hembakta, strosande i trädgården, veterantraktorerna, tipsrundan, häst och vagnturer, körsången, vackert väder, vajande svenska flaggor, nationalsång – och av Johanna Nöffe som gick omkring överallt och ingenstans. (Hon berättade igår för mig att aldrig har hon blivit klappad av så många människor på en och samma dag!)

Men det kommer fler tillfällen att komma över både bok och få den signerad – jag lovar!!!Återkommer om det snart!

Men nu vill jag från djupet av mitt hjärta och från de innersta strängarna av min själ verkligen verkligen uttrycka min närmast obegränsade glädje, lycka, kärlek, ödmjukhet och tacksamhet som jag känner inför er. Utan er vore jag intet!

Tack för era gillaklickningar, tack för era kommentarer, tack för era dekaler, för era meddelanden och mail, omnämnanden och delanden, för brev och vykort och allt fint ni säger när vi möts. Ni har en JÄTTESTOR roll i det faktum att jag idag står här som en fånleende sketaglad Lanttant i insikten om att människor faktiskt vill ha mina böcker…

TACK O GNÄGG O KÄRLEK O LEENDEN TILL DIG - från Tionetta och mig…