torsdag 14 juli 2011

Fyra nyanser av grönt...Jag gillar egentligen inte att vara trött. Inte på morgonen i alla fall. Nej, jag tycker om att vakna med kroppen full av energi. Sådär så man likom inte kan vänta en minut längre på att få gripa tag i dagen.

Men det är inte alltid så. Ibland är man tung och loj. Inte så särdeles inspirerad.

Men det finns medicin, tack o lov. För engergin måste ju rinna till. Åtminstone om ännu en lång dag i Långtbortistan väntar. Som tarvar inspiration och kraft. Och - vad värre är - dessutom civilisation och socialisering bland mänskliga varelser... Tror tusan man behöver kraft då!

Då kan em trött tant stappla ut o sakta vakna till liv längs en tidig runda i skogen medan solen varsamt silar sig ned genom frodigheten. Storstövlar på, ett gäng hundar och katter att snubbla på när de ränner ikring fötterna o blicken höjd.

Låta sig famnas av skogen, av det gröna sköna frodiga.

Av fyra nyanser av grönt...

O komma hem som en mindre trött tant. Som kanske tillochmed klarar det där ansträngande sociala som kan vänta bak hörnet....

God morgon!
tisdag 12 juli 2011

Inunder gryningsolens inverkan...Det är inte bara stunden inunder kvällsolens lägrande som är njutbar!

Även det lysande gryningsskimret kan bjuda på fina upplevelser och stunder...

God morgon!

söndag 10 juli 2011

Livet Deluxe...En näve nyplockade smultron, varsamt sköljda av gryningsregnet, ovanpå frukostfilen- Det - Jens Lapidus - är Livet Deluxe...