lördag 16 december 2017

Byren landande felJag tyckte väl att det lät alldeles för lite, som att byren med hösilage som jag slängde över balken ute i Lutan till getternas och hästarnas utebox, landade tyst och mjuk. 

Strax förstod jag varför... 
onsdag 13 december 2017

Julklappar

Mustiga Mickanismer i Julklapp?

I morgon torsdag är jag på Kontorsspecials traditionella generösa JULKVÄLL i Vetlanda ml kl 16 - 20 och signerar alla mina böcker helt efter dina önskemål.

En toppenkväll med levande musik, jättefina erbjudanden, fika, glögg, mys, choklad - o så jag!

VÄLKOMMEN!!!!


tisdag 12 december 2017

Insnöad Lanttant

I natt åkte gården husfar från gårn 01.30 för att ploga snö åt Stadens invånare.

I morse 04.00 steg jag upp och gick ut. Här hade ingen skottat och ingen bil hade heller gått ute på vägen. Jag gjorde djuren och pulsade en vända med glada hundar som verkligen uppskattade den mönne snön.

Det gjorde inte jag. Inte alls.

Efter någon timme hade jag bestämt mig. Jag ger mig INTE ut i detta kaos. Det hade redan kommit två decimeter och det fortsatte att snöa och på radion utropades varningar hit och dit.

Jag är för gammal och vis (?) för att utsätta mig för sådan fara. Vid halvsex tog jag beslutat att inte åka.

Har istället haft en MYCKET KREATIV ARBETSDAG här hemma. Har uträttat mer här idag än vad jag gör under en dag på jobbet. Har dessutom hunnit med att pulsa runt ett par gånger med hundarna, fyllt på fåglarnas stora matbehållare, släppt ut getter och hästar - tagit in dem lika kvickt igen. Nästan.

Här får du några glimtar från dels vid fyrasnåret i morse, dels på förmiddagen när dagsljuset behagade visa sig en stund.

SNÖKRAMAR,
Er Mickan