tisdag 13 april 2021

Kurar Aprilväder


Sitter och kurar aprilväder inne i köket. Ute ömsom snöar, haglar ochregnar det. Vinden är lika obarmhärtig som obeveklig och tränger sig in i ben och märg. Plötsligt kan hagelskuren upphöra och solen bryter fram mellan de mörka molnen. Aprilväder som sagt.

Jag kurar framför vedspisen och eldar i min fina stumpastake som både lyser upp och värmer. Även hjärtat blir varmt när jag vilar ögonen på tulpanerna som Husfar köpt idag! Gulle <3

Är trött och frusen och har ordentlig värk i nacken. Har varit på rehab idag igen och det innebär en hel del, för nacken, tuffa övningar men jag får beröm och sjukgymnasten tycker jag gör framsteg från gång till gång. Det stärker mig förstås. Hon påpekar ofta och pratar mycket om att jag måste sträcka på mig och inte gå med huvudet nedsänkt och framåtlutande, vilket hon säger är en naturlig sak att göra när man är skadad. Så det försöker jag tänka på, både när jag går mina promenader och när jag gör mina övningar.

Vet ni vad jag har gjort idag? Om en bara en kort sträcka. Jo, jag har kört bil! Det är första gången sedan olyckan som skedde för snart ett helt halvår sedan. Ett litet framsteg får man väl tro ändå?

Med mina ljus och blommor vill jag önska dig en fortsatt Trevlig Tisdag <3

Mickan & Co