söndag 8 november 2020

Farsdagstradition...


 

Gomorrhår! I gammal god Farsdagstradition har Staffan och hans fålar dykt upp på buffébänken. Den syns inte utifrån och på så vis behöver inte beivrare av att hålla på traditionerna ondgöra sig över vårt hutlösa tilltag att plocka fram adventspynt innan advent ens skymtar vare sig i horisonten eller almanackan.

Men var och en blir salig på sitt, heter det ju och vi har plockat fram Staffanstaken varje Fars Dag så länge jag kan minnas. Nu går jag här och myser vid anblicken av Staffan och hans fålar fem och det varma skenet som kringgärdar dem.

Med denna bild tagen i novembergryningen, så tidigt att vovvarna fortfarande ligger i hammockarna som hänger på det varma elementet, mornar sig och blinkar sömnigt mot Husmor som springer med adventsljusstakar i ottan, vill jag önska dig en fin söndag och farsdag.

Kanske blir din Farsdag ett tänt ljus hos en far som inte längre finns med oss, kanske träffar du några i familjen, kanske sitter du ensam och tänder ett ljus och botaniserar i minnen från tider som flytt.

Hur som helst önskar jag att du fylls av bra känslor och får kraft och vilja att vilja vakna och fylla ännu en dag med värdefullt innehåll...

Omfamning,

Mickan & Co