torsdag 11 september 2014

ÖVERRASKNING!!!!

Titta vad jag fann i min postlåda!!!

Det är underbart att hitta trevliga saker i postlådan - lika underbart som det är hemskt att hitta hemska saker i postlådan :-(

Men nu var de en rolig ÖVERRASKNING!!!

Min tredje bok - Mickans Höstliga Hiskeligheter!Äntligen hemkommen från tryckeriet (boken alltså - inte jag) bara ett par dagar innan vårt "tjuvsläpp" på Hälsomässan i Vetlanda på lördag ml 10 - 16! 

Kom o bläddra - kom o kramas! 

Gratis inträde för alla aktiviteter - te å mä för både mitt o hälsogurun Mårten Nyhléns föreläsningar!

Men dörrarna till föreläsningen stängs några minuter efter 11.00 så vill du möjligen komma och lyssna på mitt pladder och bludder så måste du bänka dig i Vetlanda Gymnasieskolas Aulan nångång mellan 10.30 och 11.00. 

Men resten av tiden sedan står jag i montern som vi har i den vackra Gallerian, där är jag och hela min familj, Ludwig och hans Johanna, Lowisa, Göran, förläggare Eva Månsson (hon räknas nästan som familj hon mä :-) ) och jag. 

Men nu måste jag sätta mig på en stubbe o bläddra lite i den ännu rykande nytryckta Hiskeliga Höstligheter!!! 

Så rysligt spännande hönni!!!

Hiskeligt Höstliga Hälsningar!!! 

Eder Lanttant :-) 


tisdag 9 september 2014

Svårigheter

Nä hönni. Usch, vad det är svårt att planera ett föreläsning! Jag ska ju hålla ett fördrag på lördag då det är HÄLSOMÄSSA i Vetlanda för allra första gången. Som det anordnas hälsomässa i Vetlanda menar jag.

Det är inte första gången jag håller föreläsning. Eller jo. Det är ju första gången jag håller föreläsning på en hälsomässa - som anordnas för första gången...

Svårt är det hur som helst...

Känner ibland att jag hade behövt en kollega liksom. Nån att resonera med. Prata med. Bolla med.

Som om nån hade hört vad jag önskade mig kom en skata neddimpandes precis utanför mitt fönster och satte sig på en gren och kraxade fram att jag nu kunde prata på.Så det gjorde jag.

Och efter en stund kändes det faktiskt bättre.

Men det är fortfarande inte enkelt att för första gången förbereda en föreläsning som ska framföras vid Vetlandas första hälsomässa där jag för första gången ska prata - för första gången på samma scen som Biggest Loserprogramledaren Mårten Nyhlén.

Sådärja. Nu var det sagt. Det är väl kanske där skon klämmer.

För första gången.Nej, nu tar jag mig ett äpple från vårt äppelträd av sorten Rödluvan. Visst är det fina äpplen. Som vore det gjort av glas! Man kan nästan spegla sig i det. Jag har bara gnott det mot tröjärmen och så blir det så här fint!

Nu hoppas jag att jag ska känna mig bättre efter att ha inmundigat kunskapens frukt och få en riktigt fruktbärande och kreativ arbetsdag - så pass att jag kan komma förbi alla svårigheter...

Morronpuss med äppelsmak!