lördag 14 maj 2011

Märrar i vårskir grönska...


Nytt fotoinlägg - på begäran...

Gamla Tiona, 20 år, Urmodern här på Gården och Tionetta, hennes förstfödda och nu 16 år, stegar omkring i den vårskirgröna Ängen...

Håll till godo!

Inte minst du som önskat, goa Gladmymlan...

Yours
Aunty M












5 kommentarer:

  1. Åh bugar-niger-bockar, å det varmaste!
    Vilka vackra hästar!!( o bra fotograf med;)
    Helt fantastiska bilder!!!!
    Tackar igen så jättemycket

    KRAM på dej:))

    SvaraRadera
  2. Håller fullkomligt med i allt vad gladmymlan skriver...underbart att få se Dina bilder och läsa texterna...Ktram Ulla

    SvaraRadera
  3. Hej Mickan! Vilken underbar blogg och så otroligt vackra bilder.
    Jag vill bara passa på att hälsa till Tionetta från hennes son Thormon som om drygt en vecka flyttar till Gunnamo strax utanför Värnamo, till sina nya ägare Marie och Per samt nye kallblodstravar-kompisen Lycklig!

    SvaraRadera
  4. Men oj!!!! Vad roligt!!! Då kommer han ju nästan "hem" igen! Åh, har du inget foto på honom? Jag var o hälsade på Tionas förstfödde hingstföl Thorán häromdagen. Underbart! Vill gärna åka till Marie, Per och Lycklig oxå, hoppas vi han hitta varandra!!! Tack för att du skrev!

    SvaraRadera
  5. Såklart så hälsar han ju till gamla mormor med ;) Har skickat en vänförfrågan till dig på FB Mickan. Tänkte att det kanske var enklaste sättet att visa några bilder på bumlingen. På lördag är det äntligen dags :) Vore jätteroligt att få besök nångång i sommar!

    SvaraRadera