söndag 3 december 2017

SJUKSTUGADet är lite lågt i tak här i stugan. Vi är inte riktigt pigga, Husfar och jag.

Husfar började märka av sitt förkylningselände i onsdags och jag i fredags. Vi dricker växtextrakt av läkemalva och timjan som lindrar lite grann.

Men jag är så trött. Så det där växtextraktet verkar inte bättra på orken precis. Jag behöver min ork ty det är mycket som ska ske dessa få timmar hemmavid innan arbetsveckan kör igång, Nåja, det är som det är och allt får gå på lite halvfart, det är inte mer med det.

Jag har signerat en del böcker och försökt skapa lite första-adventskänsla i huset. Den stora smidda hästen togs fram ur stallet och fick trona i mitten av alla Bengt&Lottaljusstakarna.Dessutom kom jag plötsligt ihåg den snaps-julkalendern jag köpte tidigare i höstas. Den hade vi ju helg glömt bort. Glömt så pass mycket att jag inte ens visste var jag hade gjort av den. Men efter att ha rotat i garderober och skåp, i källaren och på vind fann jag den i skafferiet. Men luckorna till den här speciella adventskalendern, den lär vi nog inte öppna vid femsnåret om morgnarna utan den får allt anstå till kvällen...


2 kommentarer:

 1. Krya på Er, önskar Sivan!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Krya på er!! Häftig kalender,kanske
  bästa sättet att kurera er på,ha,ha!!!
  Ha en så bra vecka som det går!!!
  Här bakas det bröd idag!!
  Många kryapådejkramar Monica.

  SvaraRadera