måndag 7 april 2014

Första Recensionen!!!!

På bok och författarbloggen Holavedsbrudar har jag så fått min första recension...

Du milde!

Jag som varit såååå orolig för dessa recensenter, kritiker och litteraturförståsigpåare...

Och så blev den första recensionen helt ljuvlig. Se här:

BOK OCH FÖRATTARBLOGGEN HOLAVEDSBRUDAR 

Igår var jag på bokrelease och vad passar väl bättre än att bjuda på en smakbit från denna alldeles färska bok. Det är en fotobok med lantliga förtecken. Bilderna ackompanjeras av underbara sentenser och miniberättelser om livet på landet. 

"Att våga hoppa(s Det kan vara läskigt värre men ibland måste man helt enkelt våga hoppas. Ta språnget. Fatta beslutet. Böja knäna, svikta och ta avstamp och hoppa - med påfallande risk att hoppa i galen tunna. Men några galna tunnor är inget som avskräcker en livserfaren gammal skata..." 

Det var ett fantastiskt party med både riksdagsledamöter och landshövding Minoo Akhtarzand i Jönköpings län bland de inbjudna gästerna. 

Mickan berättade om hur boken vuxit fram ur hennes blogg Njutbart blädder och att även tre böcker till kommer redan i år. 

Utöver detta har hon producerat en serie med vackra vykort och en almanacka. Bilderna är hur sköna som helst och får mig att le brett. Hela hennes blogg är full av dessa och härliga underfundigheter. Det är bara att njuta! 

Boken är utgiven på Isaberg förlag och finns att köpa där för den är sugen. Eller varför inte stödja din lokala fysiska bokhandel. 

Mickans Vårliga vådligheter är en lisa för själen. Läs och må bra!


Ojojoj. Vilken lättnad! Vilken glädje!

Recensenten Ewa K skriver att min bok är en lisa för själen - men för mig är det hennes recension som är en lisa för min själ...


2 kommentarer:

  1. Sitter här och hoppas på ett sms att jag kan hämta böckerna jag har beställt....hoppas hoppas hoppas.....

    SvaraRadera
  2. Är så otroligt STOLT över dig älskade svärmor! Ps. Boken är alldeles underbar. Jag läser högt för Ludwig på kvällen innan vi ska sova :) Fantastisk bok och bättre blir det när man vet att det kommer fler! Kramar i massor

    SvaraRadera