måndag 25 februari 2013

Våt Våryra...


Idag var det litet av vår i luften!

Vår Husmor blev allt lite te sig där bak lagårn där hon stod på dyngan, omgiven av diverse fjäderfä, medan februarisolen sken och strålade som aldrig förr.

Både Husmor och hennes bevingade sprättande, galande, kucklande och snattrande vänner kände av våryrslen i kroppen.

De fick för sig att hitta på något skoj! Men vad?

Jo, en vårdusch!

Och fast det bara var vanlig söcken och varken jul eller påsk stod för dörren företod sig patrasket bak lagårn en vårfest inunder såväl vattnets som solens strålar.

För vad gör man väl inte då vårens allra första förnimmelser ger sig till känna...


 






 



6 kommentarer:

  1. Fina tjejen....lägger en sån ägg månne???? tänkte jag har ju en stor fin kläckare härhemma...en liten Anki skulle allt få plats i den halländska matmorens hjärta...eller två...

    SvaraRadera
  2. Åh så söt.... Påminner min Anna Anka som också älskar att bada. Normalt är hon vit men efter vinterns kyla och små badmöjligheter inomhus så har hon antagit en brunaktig färg. Idag får det nog bli en badbalja fylld med ljummet vatten utomhus som hon får plaska i. Tack för din härliga blogg!
    Siv i Skepplanda

    SvaraRadera
  3. Ja visst UlricA - hon är rar lilla Anki Anka. Visst lägger hon ägg, men då här inte finns någon Joacim von Anka är det inte lönt att lägga hennes ägg i allra bästaste kläckare.... Men sök på nätet, du kan säkert hitta avelsägg från Svensk Gul anka! Kram om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nej då är det ju klart, ska genast bege mig ut i stora nätvärlden och kolla! Kram

      Radera
  4. Hej Siv i Skepplanda och tack rara du för så gulliga ord och för att du tycker om min blogg! Jag känner till det där med Anna Ankas brunaktiga färg, du kan ju se det på Gåsen Lotta här på fotona, hon är allt annat än snygg i sin vita fjäderdräkt nu. Men ibland får man ställa till med bad åt de små liven - eller dusch :-) Ha de fint du oxå - o lycka till med badet idag! Solkram!

    SvaraRadera
  5. hihi<3 åhh vilka underbara bilder:-)

    SvaraRadera