söndag 18 december 2016

FINASTE VALPARNA EVER!

Tre av våra fem Jack Russellvalpar är nu redo att finna nya familjer för en livslång relation och ett kärleksfullt liv tillsammans – två och fyrbenta under samma tak.

Valparna är uppvuxna i hemmiljö och vana vid såväl nyfikna barn som vimsiga tanter och griniga gubbar. Valparna även vana vid andra hundar, katter, höns, hästar, getter samt en tjock gris.

De föddes den 17 oktober och kan flytta till Jul- & Nyårshelgen då förhoppningsvis många har gott om tid för att införliva den nya familjemedlemmen i sitt nya hem.

Vid ömsesidig överenskommelse om valpköp tar vi en handpenning på 1 500 kronor som inte återbetalas vid ånger.

Daisy, Doris, Dylan är:

Registrerade i SKK
Vaccinerade
Chippade
Veterinärbesiktigade
Försäkrade och doldafel-försäkrade i Agria
Regelbundet avmaskade
Miljötränade

Fader: Ell Ell´s Son of Spartacus SE64153/2004 No Uch Se Uch
Moder: Mini Annabell SE19682/2015

SKKs beskrivning av rasen: Jack Russell terrier är livlig, alert och aktiv med ett intensivt och intelligent uttryck. Rasen är framåt, orädd, social och vänlig med gott självförtroende. Världens roligaste lilla hund.

Intresserad av en ny fyrfota familjemedlem? 
Skriv till mickan@lanttant.se 

NJUT AV BILDERNA PÅ DE SMÅ PÄLSKLINGARNA!!!!!! 

Daisy, vit & tan, korthårig. Hon är liten, snabb och alert, blir nog en perfekt agilityhund. Oerhört söt och tillgiven, alla som träffar henne blir genast kär i henne. Social, nyfiken och vill gärna upp i knäet och vara nära. Somnar mer än gärna i famnen. 
Doris, vit & tan, strävhårig. Hon är som en liten joker. Är liten i växten, väldigt söt och näpen. Hittar alltid egna små specialplatser där hon lägger sig och kurar, och man kan få leta en bra stund innan man finner henne. Doris har integritet och är inte lika beroende av flocken utan kan gärna vara för sig själv, som en liten minivariant av tjuren Ferdinand. 

Dylan, vit & tan, lite sträv. Ett litet muskelknippe, väl sammansatt och tät. Så otroligt fin uppsyn, ett brunt öra och ett vitt, ser ut som en leksaksvovve. Han kan vara lite cool ibland. Dylan ligger gärna och softar och bara tittar på när alla systrarna busar. Älskar att bita i raggsocksbeklädda tår.  


tingad 
tingad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar