måndag 12 juni 2017

Skrivit under!

Idag har jag skrivit under ett nytt bokkontrakt!

Det blir Isaberg Förlag som ger ut mina två kommande böcker, liksom de gett ut mina åtta första böcker.

På darriga ben, skakande händer och ovälkommet men intensivt tvivel som gäckande dansar med själ och tillit, så ger jag mig nu in i en för mig helt ny genre - BARNBÖCKER!!!

Den vattenrädda ankan
Långt ute på landet bland skogar och ängar ligger en bondgård. Där bor många olika djur såsom katter, hundar, getter, tuppar, hönor, ankor, hästar och en gris.
En av dem är ankan Valter. Han vill så gärna vara tillsammans med de andra ankorna som badar i Lyckopölen. Men ankan Valter är rädd för vatten och vågar inte bada.
När som helst ska Valter bli pappa. Och en ankpappa måste följa med sina ankbebisar överallt - även ut i vattnet …  

Alla djuren-serien innehåller böcker där barn och vuxna får glänta på dörren till alla djurens hemliga värld. Genom Mickan Thors bilder och berättelser får vi följa hur djuren samarbetar för att lösa små och stora mysterier på gården. 

Den nyfikna kattungen


Långt ute på landet bland skogar och ängar ligger en bondgård på vilken det bor många olika djur såsom katter, hundar, getter, tuppar, hönor, ankor, hästar och en gris.
En av dem är kattungen Randis. Hon lever ett tryggt liv i gårdens lagård tillsammans med Mamma Katt. Men Randis är en rysligt nyfiken kattunge. En dag smiter hon iväg och ger sig ut på egna äventyr då hon möter hundar, höns, solkatter och pirater.
När man är liten händer det ofta att man längtar hem efter stund. Hem till mamma och pappa. Hemlängtan kan till och med drabba en rysligt nyfiken kattunge …


Alla djuren-serien låter barn och vuxna glänta på dörren till djurens hemliga värld. Genom Mickan Thors naturnära bilder och berättelser får vi följa gårdens olika djur som samarbetar när de löser små och stora mysterier på gården. 


Först: Tack alla ni som peppat, uppmuntrat och uppmanat mig att göra böcker för barn! För nu kommer de två första böckerna i "Alla Djuren-serien".

Sen: Den 20 augusti släpps "Den nyfikna Kattungen" och "Den vattenrädda Ankan". Charmerande färgstarka pedagogiska barnböcker med riktiga fotografier, inte illustrationer, av massa goa djur och fin natur.

Jag tror och hoppas att det är många barn (och vuxna) som har behållning av att se fantastiska Sverige och hur djur, natur och landsbygden ser ut på "riktigt".

Genom mina bilder och berättelser gläntar vi på dörren till djurens hemliga värld och följer hur djuren samarbetar när löser små och stora mysterier på gården där alla djuren bor...

Vad säger du? Tror du att dessa böcker kan behövas och finna sig en plats i hjärtat hos liten som stor?

Fin afton önskar jag er alla!

Gonattkram ♥

Ps. Mer info om boksläpp och härlig familjefest i Nävelsjö Bygdegård den 20 augusti följer - det lovar jag! Hur som helst, boka in dagen! Det blir fartfyllt o busigt!

Söndagen därpå, den 27 augusti har vi boksläpp på fina Strandudden, Gnosjö.

Redan nu kan jag garantera att du är varmt och innerligt VÄLKOMMEN Ds.

2 kommentarer:

 1. Jag tror verkligen på dina böcker om djuren. Lycka till!
  Önskar Sivan

  SvaraRadera
 2. Lycka till!! Kommer att bli såååå
  omtyckta av både barn och vuxna.
  Så mysiga berättelser om djuren!!
  Kram Monica

  SvaraRadera