onsdag 6 juli 2016

VÄLKOMMEN PÅ BOKSLÄPP

Äntligen dags för BOKSLÄPP av författare och fotograf Mickan Thors åttonde bok Mickans BakGlädje!



Den stora folkfesten börjar ute på stora scenen utanför Sapa Arena klockan 11.00 där det officiella boksläppet sker med en överranskningsperson som "avtäcker" den ännu hemliga pyramiden med rykande färska böcker.

Sedan fortsätter bokfesten på scenen inne i mässhallen (hockeyhallen) där scenen bevistas av roilga gästspel, illuster bildvisning, livebakningar av bröd på het häll och en hel del roliga intervjuer mellan 11.15 - 12.00.

Därefter finns Mickan Thor i sin monter fram till klockan 16 tillsammans med många andra bakglada människor vilka också medverkar i boken. I montern bjuds på spännande smakprover hela dagen!

Givetvis signerar Mickan din bok om du vill det!



Mickans åttonde boksläpp genomförs tillsammans med Vetlanda Hälsomässa och Sapa Arenas 5-årsjubileum samt Sapa Arenas invigning av den fina och splitter nya restaurangen som kommer drivas av Sussie Olssons kök.

Som du förstår finns MASSOR att titta på, smaka på och prova på - missa inte denna folkfest och missa inte att vara bland de allra första som köper Mickans nyaste bok Mickans BakGlädje!


VARMT VARMT OCH INNERLIGT VÄLKOMMEN!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar