söndag 21 september 2014

Årstidsvill Tanta...

Nu börjar jag bli försiktigt lättare till sinnet. Se ljuset i tunneln. Kanske börjar jag bli klar nu. Med vinterboken. Phu. Jag har nog aldrig jobbat så oerhört fokuserat från svinotta till kväll på något skrivprojekt nån gång.

När jag nyss släppte ut en katt i köksdörren hajade jag till över att snön var borta! Det tog någon sekund innan jag skakade på huvudet, blinkade ett par gånger och insåg att det ju är höst i verkligheten!

Så himla knäppt att bli så otroligt insyltad i det man jobbar med i datorns värld och skärmens foton att man glömmer tid och rum och rubbar hela sin verklighetsuppfattning.





















Så efter att ha skrivit om Det stora Julbadet, Bonnatraditioner på logen, julens mat och bak, vinterkvällar, morgonvarden, djurens jul, om att ruva ett snöägg, slagsmål, snöänglar och snögummor, adventspyssel och gud vet allt så är jag nu framme vid årsskiftet och tolvslaget med gnistor och löften.

Vad mitt löfte blir - ja, det får ni se i vinterbokens slut!

En sak kan jag lova redan nu - att när jag är klar med vinterboken ska jag ta en lång promenad för att göra Tasspatrullen glad! För titta här så uppgivna de är...





2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder, och så fort som tiden går så kommer vi snart vara mitt i julstöket. Dina vinterbilder får mej att se fram emot min första vinter i mitt hus på landet trots att det säkert kommer dagar då jag kommer längta till ett bekvämare boende i stan. Tack för din fantastiska blogg. Varm Kram i höstrusket. Lena

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande med förändring i livet och flytt från Staden till Landet!!! Ska du ha lite djur också? Livets guldkant :-) Önskar dig all lycka!!!! Kramar dig tillbaka Lena! O Lycka till som lantis :-)

    SvaraRadera