fredag 7 mars 2014

TV:s skildring...

Hej o hå!

Idag är det fler än ni, bästaste läsare, som får en liten glimt av foton, ord, tankar och händelser här ifrån Gården :-).

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/journalist-lamnade-tryggheten-for-skrivandet

Om ni klickar på länken här så bör ni också kunna se SVT:s duktiga reporter Kristin Renulfs reportage, ni också!

(skulle det inte fungera med länkningen så går det förstås bra att se det på teve ikväll fredag den 7 mars klockan 19.15 eller gå in på SVTs webb eller SVT Play)




Vill också ropa ett rungande glatt och stort TACK till två personer vilka stod för en liten härlig överraskning igår. Den anlände hit, först via Gula Postbilen och sen via Husfar som med stålhätteförsedda jätteskor kom inklampandes till mig där jag satt och närmast hopplöst stred mot deadline och hinna få vykorten klara för vidare leverans till tryckeriet.
Så lade Husfar ett vackert vykort framför mig på bordet och sa:

- Öh.... Du har visst fått beundrarpost du Mor...

Åh så glad jag blev över denna rara "beundrarpost"! Glad över dess rader, dess budskap och dess glada tillrop - dessutom nedtecknade med utomordentligt vacker handstil!!!

Tack till er två som skrivit den trevliga hälsningen - jag hade inte en den blekaste aning om att ni visste om  varken blogg eller böcker - så snacka om att ni överraskade mig med det fina kortet :-)

Kramar & Glädje

Auntie M  

Ps. OM du ser på teveinslaget kan jag i förväg avslöja att det är jag som bär sjal på huvudet, Johanna Gris har ingen huvudbonad alls.... Ds.

2 kommentarer:

  1. åhh mickan...när jag ser detta inslaget med dig, så blir jag rörd....och SÅÅÅÅ stolt över dig!!! jag ääär så glad för din skull...du skulle bara veta :-) å den lilla tasspatrullen som vi oxå fick se i inslaget och din vackra häst...aaa det värmde så gott att se dig och er i detta inslaget <3 varm kärleksfull kram om dig <3

    SvaraRadera
  2. Anna, du säger alltid så fina saker... Jag är stolt över dig också och jag är mycket rörd över att du gläds med mig över att vinden vänt och livet ler mjukt och vänligt. Ja, du har ju varit med under några år nu så du har ju följt den slingriga vägen jag vandrat. Men, som du vet, har jag haft gott sällskap av min lojala Tasspatrull längs vägen :-) Kram om dig också! fina Anna!!!

    SvaraRadera