torsdag 6 februari 2020

Min födelsedag

Tusen tack oc bock alla fina ni för alla härliga hälsningar på min födelsedag. Ni förgyllde verkligen min dag som började vid fyratiden med uppvaktning av blöt, kall, snöförsedd och nykissad Dagny som hoppade upp till mig i sängen.

Sen kom Husfar Göran som med kaffe till sängen och gav mig sin present - ett tyngdtäcke - med orden "så min älskling kanske kan sova lite bättre".

 Va? Blev så himla glad och överraskad och rörd! Så for han till Staden för att underlätta för alla stackars stadsbor att röra sig utomhus eftersom det kommit några centimeter snö. Vid halvsex var det renbäddat i sängarna och tyngdtäcket på plats! Var tvungen att testa så jag kröp ned en stund och hade det mysigt med hundar och katter - och tyngdtäcket.

Sedan gick jag ut i snön och halade ned vimpeln och hissade flaggan. Är det födelsedag så är det!

Så kom posten och jag fick blommor!!!!! Blev så himla överraskad och glad. En underbar bukett med krispiga tulpaner i mustig färg och massa söta videkissar. Det var från Klanen! La Familia! Vilken överraskning att de skickade blommor till mig och med så fina ord och bedyrad kärlek.


Så på eftermiddagen kom det fler blomster hem via Husfar som agerade blomsterbud. Bland annat ett blomster och chokladarrangemang från min syster Mia.

Själv gjorde jag en liten pudding på varmrökt lax, kall kokt skivad potatis, lök, dill och lite lös äggstanning som jag bakade i ugnen, några matlådor blir det också.

Känner mig så glad och tacksam för allt gott som livet har att bjuda på. Tack alla ni fina för att ni finns! Ni gjorde verkligen min dag!

5 kommentarer:

 1. Många grattis till dig på din födelsedag!En trevlig kväll önskar Sivan! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många tack för dina gratulationer Sivan! Kramar om dig tillbaka! Nu har jag lagt inte lite fina vinterbilder på ett vitt Småland, du kommer säkert tycka om det - du som är en smålänning i förskingring... :-)

   Radera
 2. Såå... fint du fått!!! GRATTIS än en gång!!
  Tänk så glad man ska va som har en härlig
  familj!! Som alltid finns där!!!
  Kram/Monca

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dag blir det blir det Firande Fredagsmys och Födelsedag här i stugan! Fotar kanske lite :-) så du får se sen!

   Radera
 3. Wow! this is Amazing! Do you know your hidden name meaning ? Click here to find your hidden name meaning

  SvaraRadera