söndag 4 mars 2018

Smålands Författarsällskap

Skalade purjolök och potäter för glatta livet under lördagen. I morse, när min purjo och potatissoppa var kall och mustig, så hällde Husfar upp den i ett par mindre kastruller och så säkrade han "lasten" så att det inte skulle bli en soppa i hela bilen om jag skulle tvingas tvärbromsa eller göra någon annan tvär manöver i trafiken.

Bryggde några termosar kaffe och strax efter klockan 07.00 dök författarsystrarna Carin Rickardsson och Joke Guns upp här på gårn, vi omlastade lite och så åkte vi iväg i vår fyrhjulsdrivna bil med en lanttant vid ratten.

I Sävsjö stannade vi och plockade upp författaren Inger Littberger Caisou-Roesseau. Tillsammans satte vi kosan ned mot Växjö och Det Fria Ordets Hus.

Här har nu Smålands Författarsällsap haft en givande, inspirerande, lärorik, utvecklande dag under ledning av fantastiska Anna Maris som pratade om författares profilering på sociala medier.

Jag hölls förvisso en hel del i köket med att ordna lunch och fika men njöt ändå av stämningen och vetgirigheten som rådde bland alla begåvade författare i Smålands Författarsällskap som samlats i Det Fria Ordets Hus!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar