lördag 21 april 2012

Att se om sitt hus...

Det gäller att se om sitt hus. Det gäller både folk och fä.

En som tar det riktigt seriöst är staren. Han bor i väggen till min ateljé och har så gjort i typ hundra år. Nåja, det kanske är olika starar - men starar är det likväl.

Tidigt om våren kommer de och sitter och spelar på den vajande telefontråden, burrar upp sig, slår med vingarna, kuttrar, visslar, sjunger och knorrar.

 O så kastar de sig iväg för att skaffa inredning till sitt bo.

 Se om sitt hus...

 God morgon!
/Mickan

4 kommentarer:

  1. Godmorgon Kusin! Här ute på balkongräcket sitter en kuttrande duva...Hon ser inte ut att ha några planer på att se om sitt hus, mer se om "mitt" och att säja att nu är det dags att gå upp o njuta av det fina vädret. Hon tycker nog även att vi ska sitta på balkongen o äta frukost o smula lite extra så hon får sej lite att äta även hon....I dag blir det en utflykt till Antibes. Syster hälsar. Kramelikram

    SvaraRadera
  2. ä de hönefjära som kommer te praktisk användning, perfekt å isolera boet mä

    SvaraRadera
  3. Tack för dina fina bilder och nu speciellt på staren!Lyssnade på den fina seranden i går kväll och ser fram emot näktergalen framöver.
    Här i Nynäshamn tackar vi för att det ej blev ngt oväder igår, utan härligt tillfälle för trädgårdspyssel//Offasmatte

    SvaraRadera
  4. Totto: Jäpp, nu kommer hönefjära te använning... Anonym: Tack själv, roligt att vi är många som njuter av både stare, vår o trädgårn... O av Offa...
    Kusin: Härligt att du njuter av Nice och Monaco o dess duvor - i brist på Nävelsjös starar, fniss...

    SvaraRadera