fredag 8 juli 2011

Indunder kvällsolens belägrande...


Ibland om aftonen när man kommer hem från en lång dag borta från Gården, borta från naturen och Livet, från gemenskap och värme - så kan sinnen, tankar, känslor och inre dimensioner behöva återställas. Ställas om och hitta rätt igen. Fyllas på.

Kanske har dagen generat ett påsmuget obehag. Kanske behöver trista grubblerier skingras?

Lindring och ro behöver absorberas. Ny kraft och inspiration kan behöva inhämtas.

En tro, en tillit.

En ensam vandring genom sommarkvällen kan åstadkomma detta! Kan generera behagfulla suckar. Insikter om att livet är gott. Tillvaron är god. Här och nu.

En koltrast förbarmade sig över den ensamma vandraren och lät sin vederkvickande sång ljuda genom aftonen. Famna och omsluta.

Ny kreativitet och skaparglädje börjar rinna runt i ådrorna. Känslan av lycka. Harmoni. Och en längtan väcks. Till nästa stund och dag!

Till Livet.

Igår. Idag. I morgon.

Allt detta kan man få under en stilla vandring inunder kvällsolens belägrande...
















2 kommentarer:

  1. jag vet.....<3 naturen fyller oss verkligen med ny kraft<3 varm hälsn.anna

    SvaraRadera
  2. Åhååå det är vackert....du vet inte nån som har stallkatter som dom skulle vilja bli av med månne? Sorkarna här håller på att driva mig till vansinne efter att nu inte Findus håller reda på dom längre...men kan inte ha innekatter eftersom jag råkar ha en hund som avskyr katter...så det ska helst vara hundvan men utevan katt....Kram! och gärna två :O)

    SvaraRadera