fredag 31 december 2010

Rimfrostland





Årets sista dag!

Och vilken vacker sådan! Nejden har, dagen till ära, klätt sig i gnistrande vackra rimfrostkläder.

Vintersolen i skön förening med kyla och snö skänker undersköna och utsökt konstnärliga storverk.

Utan strängar av vare sig vemod eller vankelmod möter jag årets sista skymning. Med kameran i handen går jag ut i ett snöfamnat Småland och tar ett värdigt farväl av århundradets första decennium.

Följer årets allra sista solnedgång bak snöklädd landsbygdshorisont.

Låter tanken löpa iväg. Till dagar och månader som komma skall. Vill så gärna, så gärna, så innerligt gärna, tro och hoppas att dessa kommande stunder, dagar, månader och år i århundratets andra decennium ska innehålla goda, milda och rättvisa möjligheter och förutsättningar...

Vill avluta 2010 med att bjuda på några glimtar från Vår Vackra Vita Vinter Värld och vill samtidigt tillönska Dig ett harmoniskt, innehållsrikt, vackert och gott nytt år!













5 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till er alla! Hoppas få njuta av dina fantastiska texter och bilder under 2011 också!!!

    Kram från Annika på Yxnö Gård

    SvaraRadera
  2. som sagt..underbara bilder<3 och speciellt den där två fåglar får vara med i fotot oxå:) jätte vackert<3

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas också att du fortsätter blogga, det är ju en av dagens höjdpunkter att gå in och titta om det är något nytt inlägg och nya bilder.God fortsättning på det nya året önskar jag dej o de dina, hoppas alla dina förväntningar och önskningar slår in. Kram

    SvaraRadera
  4. God fortsättning på det nya året! Underbara bilder! Du lyckas fånga de små vackra detaljerna som man måste ta sig tid att titta lite extra på!
    Marianne i Askeryd

    SvaraRadera
  5. Annika, Borgmästaren, Kusin, Anna och Marianne! Tack för Era goa välgångsönskningar inför innevarande år!!! Det kan kännas himla skönt att veta att det finns ett tappert gäng som finns där någonstans och imagenärt hejar på framåt och vidare, när det ibland kanske kan kännas lite tungt och motigt på snåriga och branta stigar... TACK!

    SvaraRadera