lördag 12 november 2011

Trädgården just innan frosten...


Visst kämpar man på in i det sista för att behålla blomsterprakten innan den obarmhärtiga frosten kommer och förgör den!?!

Här kan då trädgården förvandlas till en slags bedagad tivolitillställning med flaggor och karuseller med allsköns skavanker med det mesta på sned. Liksom passé redan i samma ögonblick som ögat registrerar.

Men vad gör man inte för att klara blommorna ännu en natt för att få ännu en dag i sällskap med blommorna?

Att med kärlek och förhoppning ömt täcka, skydda och värna de sista reserna av den sommar som var.

Men - livet och tidens gång är obeveklig.

Frosten kom och tog allt med sig. Ggjorde minnena till det enda kvarstående...

Bjuder här på några glimtar från en allra sista runda i trädgården innan kapitulationen för frost och kyla blev ett obestridbart faktum.

God morgon!













2 kommentarer:

  1. Det är sååå vackert!!! Måste bara måste komma upp och hälsa på hos er till vintern när hela detta småländska vackra landskap ligger inbäddat i snö....så blev vi då iaf herr och fru igår...en fin vigsel och en supertrevlig förrättare, påminde mycket om dig! Gjorde mig glad!!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Men Ulrica!!!!!!!!!!!! Hjärtevarma gratulationer och lyckönskningar i er kärlek och äktenskap! Synd att jag inte fick vara den som fick viga samman er två - men fler än jag måste ju få den äran.... Stora varma innerliga glada hälsningar och tillrop!

    SvaraRadera