lördag 16 maj 2015

i MIN säng...



Så märkligt egentligen. Eller inte. Jag vet inte. Men för någon vecka drömde jag att Randis kättlade i MIN säng och vaknade av att det pep i sängen som vore där kattungar, jag blev klarvaken och reste mig upp men det var bara min luftrör som pep!

Så skrev jag till Husfar ett sms att jag just drömt att Randis kättlat i MIN säng och han svarade att vi fick minsann hoppas att det inte var en sanndröm eftersom det inte skulle kännas så trevligt med en sölig kättling bland bolster och lakan. För oss alltså...

För det visade sig precis vara just en sanndröm! 

Två dagar senare kommer jag hem från ett ärende som tarvat ett Stadsbesök, går upp till skrivkammaren och efter en stund så hör jag just små pip. Som mina luftrör. Typ. Men nu var jag vaken och hade koll på att det inte var mina luftrör. Typ. 

Så jag började ana ugglor i mossen. Eller nåja, åtminstone ana kattungar i sängen. 

Jäpp!

Tre minityrrandisar i MIN säng... 

Nu är både täcken, lakan och madrasser tvättade och kattfamiljen lagd i en korg. 

Nämnda korg står emellertid forfarande just i min säng. Jag har försökt byta plats men si det går inte an för Randiga Mamman. Bums bär hon tillbaka bäbisarna upp i MIN säng.

När Lilldräng är här så tillbringar så även han långa stunder just i MIN säng...  

1 kommentar:

  1. Åh, jag minns det som igår. Då jag var runt tio år vaknade jag en morgon just med att min katt Sussie hade fått kattungar vid min fotända också! En väldigt speciell känsla.Mysigt.

    SvaraRadera